Servicii

STUDIOZ oferă următarele servicii>

 

 

PROIECTARE DE ARHITECTURA

Elaborarea proiectului de arhitectura reprezinta transpunerea pe hartie si in coordonate a temei de proiectare.

 

INGINERIE

Elaborarea proiectelor tehnice si detalii de executie. Proiectele de structura si instalatii sunt parte integranta a proiectului tehnic.

 

AMENAJARI INTERIOARE

Indiferent daca doriti sa dati un nou look actualei locuinte, spatiului de prezentare sau biroului sau doar sa realizati un mobilier personalizat, Studio Z va poate oferi servicii de amenajari, decoratiuni interioare, design de mobilier

 

AMENAJARI DE EXTERIOR

Amenajarea spatiului din jurul constructiei astfel incat sa evidentieze aspectele pozitive ale acesteia, iar functiunea sa fie in acelasi timp evocata, deci reprezentativa.

 

CONSULTANTA SI SERVICII DE ARHITECTURA

Expertii nostri va ofera servicii de arhitectura si consiliere in oricare din domeniile mai sus mentionate si realizeaza proiecte de case si cladiri originale si moderne. Suntem deschisi eventualelor intrebari si solicitari, pe care va invitam sa le adresati folosind pagina de contact.

 

 

 

 

denumire proiect, categorie, 2013

 

 

 

Procesul de lucru

În activitatea noastră considerăm deosebit de important evaluarea atentă a exigenţelor şi colaborarea eficientă cu beneficiarii noştrii. În cursul realizării formelor acordăm prioritate functionalităţii, evitând exagerările de formă numai de dragul artei. Acordăm atenţie armoniei între mediul construit şi cel natural, a selectării materialelor care asigură o exploatare plăcută şi o protecţie conştientă a mediului. În urma discuţiei cu beneficiariul şi a cunoaşterii sitului, după însuşirea prevederilor autorităţiilor locale şi de specialitate, sunt realizate primele schiţe, proiecte preliminare. În această perioadă ţinem legătura permanentă cu beneficiarii noştrii, exigenţele dorite fiind materializate din aproape în aproape cu detaliile proiectului.

 

În această fază proiectul permite, se realizazează prezentările 3d, cu ajutorul cărora înfăţişarea construcţiei, respectiv încadrarea sa în mediul înconjurător devine perceptibilă. În baza proiectului avizat urmează să fie realizat proiectul de autorizaţie şi apoi proiectul tehnic de execuţie.